STAGE / LEER- / WERK TRAJECT

 

 

 

Unieke projecten

Nieuwste gereedschap

Vooruitstrevend

Teamgeest

JOUW WERKDAG

Jij gaat mee naar de klus of project met een ervaren leidinggevende monteur. Je gaat alles leren over het vak elektrotechniek. Op het werk krijg je een vast buddy die je met alles zal helpen. Hij is jouw vraagbaak. De lesstof op school kan je toepassen in de praktijk en heb je hulp nodig met de opdrachten van school dan is er binnen ons bedrijf een studiebegeleider die jou extra kan ondersteunen.

JOUW KWALITEITEN

Jij bent leergierig en wil alles weten over elektrotechniek. Naast het werken vind je goed contact met jouw collega’s ook belangrijk. Het is tenslotte de bedoeling dat je met elkaar weer een mooi resultaat bereikt.

WAT LEVERT HET JOU OP

Een leerzame stage en/of leer/werktraject bij een bijzonder familiebedrijf. Is jouw opleiding afgerond na de stage dan kan je uiteraard solliciteren naar een functie binnen ons bedrijf. Er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je maakt onderdeel uit van een team collega´s die je van harte welkom heten.

WIJ ZIJN SCHOONDERBEEK INSTALLATIE, JIJ OOK?

Hebben wij je overtuigd met alles wat je gezien en gelezen hebt over ons bedrijf? Spreekt onze sfeer en cultuur je aan? Of twijfel je toch nog? Neem contact met ons op, er is zeker de mogelijkheid om een dagje mee te lopen om te proeven of dit bij je past. Wij zullen onze uiterste best doen om te laten zien dat we een leuk bedrijf zijn om bij te werken.

Ben je benieuwd naar je nieuwe werkplek?

Proef hier de sfeer!

Contactgegevens

2e Loosterweg 3 – 5

2182 CG Hillegom

Telefoon

0252 537 537

Contactpersoon

Willem Heij
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?

Mail Willem via w.heij@schoonderbeek.nl