SERVICE MONTEUR INBEDRIJFSTELLER

 

 

 

Unieke klanten

Nieuwste gereedschap

Vooruitstrevend

Teamgeest

JOUW WERKDAG

Je staat gepland om bij een groot hotel de brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie in bedrijf te stellen. Daarbij heb je contact met het team van projectmonteurs. Jij zorgt dat alles vlekkeloos werkt. Krijgt het project een productcertificaat voor de brandmeldinstallatie en/of ontruimingsalarminstallatie dan kan het zo maar gebeuren dat er een steekproef wordt gehouden door de certificerende instelling. Naast inbedrijfstellingen staan er ook onderhoudsklussen in de agenda. Komt er een storingsmelding binnen dan kan de dag er zomaar anders uitzien. Is de storing niet op afstand op te lossen dan ga je er naar toe om het op te lossen.

JOUW KWALITEITEN

Je hebt goed contact met klanten en kan ze duidelijk uitleggen wat je gaat doen en hoe je een storing oplost. Naast dat je elektrotechnisch behoorlijk wat ervaring hebt, weet je dat geen project of storing dezelfde is. Je weet wat er van je verwacht wordt en je bent creatief en doortastend in het inbedrijfstellen van installaties en het oplossen van storingen. Doordat je veel contact hebt met je directe collega’s kan je altijd even sparren over de verschillende installaties bij klanten. Uiteraard heb je de nodige specifieke diploma’s en certificaten om aan de specialistische installaties te kunnen werken.

WAT LEVERT HET JOU OP

Een mooie functie bij een bijzonder familiebedrijf. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en zal je onderdeel uitmaken van een team collega´s die je van harte welkom heten. Uiteraard hoort bij deze functie een heel goede beloning met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden. Met de combinatie van al deze voorwaarden willen wij ervoor zorgen dat je, net als veel collega´s hier, een lange carrière tegemoet kan zien bij ons bedrijf.

WIJ ZIJN SCHOONDERBEEK INSTALLATIE, JIJ OOK?

Hebben wij je overtuigd met alles wat je gezien en gelezen hebt over ons bedrijf? Spreekt onze sfeer en cultuur je aan? Of twijfel je toch nog? Neem contact met ons op, er is zeker de mogelijkheid om een dagje mee te lopen om te proeven of dit bij je past. Wij zullen onze uiterste best doen om te laten zien dat we een leuk bedrijf zijn om bij te werken.

Ben je benieuwd naar je nieuwe werkplek?

Proef hier de sfeer!

Contactgegevens

2e Loosterweg 3 – 5

2182 CG Hillegom

Telefoon

0252 537 537

Contactpersoon

Willem Heij
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?

Mail Willem via w.heij@schoonderbeek.nl