SERVICE MONTEUR ELEKTROTECHNIEK

 

 

 

Unieke klanten

Nieuwste gereedschap

Vooruitstrevend

Teamgeest

JOUW WERKDAG

Jij weet dat elke dag weer anders kan zijn dan dat je hebt gepland. En zo ook precies deze dag. Ondanks dat er allerlei klussen in de agenda staan, wordt deze planning al meteen in het begin losgelaten door een storingsmelding bij een zorginstelling. Jij gaat er nu naar toe gaat om de storing op te lossen zodat alles weer goed kan verlopen bij de zorginstelling. Met het Bedrijfsbureau Service houd je contact over het verloop van het oplossen van de storing en de verdere planning van de klussen. Het wordt ongetwijfeld een afwisselende dag.

JOUW KWALITEITEN

Jij houdt van afwisseling, maar zeker ook van het contact met mensen. Jij weet de mensen gerust te stellen en uiteindelijk weer blij te maken omdat het probleem is opgelost. Naast dat je elektrotechnisch behoorlijk wat ervaring hebt, weet je dat geen storing dezelfde is. Daarom ben je heel doortastend en weet je op de juiste manier elke storing te ontrafelen. Uiteraard heb je de nodige diploma’s en certificaten om aan de verschillende installaties te kunnen werken.

WAT LEVERT HET JOU OP

Een mooie functie bij een bijzonder familiebedrijf. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en zal je onderdeel uitmaken van een team collega´s die je van harte welkom heten. Uiteraard hoort bij deze functie een heel goede beloning met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden. Met de combinatie van al deze voorwaarden willen wij ervoor zorgen dat je, net als veel collega´s hier, een lange carrière tegemoet kan zien bij ons bedrijf.

WIJ ZIJN SCHOONDERBEEK INSTALLATIE, JIJ OOK?

Hebben wij je overtuigd met alles wat je gezien en gelezen hebt over ons bedrijf? Spreekt onze sfeer en cultuur je aan? Of twijfel je toch nog? Neem contact met ons op, er is zeker de mogelijkheid om een dagje mee te lopen om te proeven of dit bij je past. Wij zullen onze uiterste best doen om te laten zien dat we een leuk bedrijf zijn om bij te werken.

Ben je benieuwd naar je nieuwe werkplek?

Proef hier de sfeer!

Contactgegevens

2e Loosterweg 3 – 5

2182 CG Hillegom

Telefoon

0252 537 537

Contactpersoon

Willem Heij
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?

Mail Willem via w.heij@schoonderbeek.nl