PROJECTLEIDER

 

 

 

Gestructureerd

Uitdagend

Creatief

Duurzaam

JOUW WERKDAG

Zomaar een dag uit jouw werkzame leven als projectleider bij Schoonderbeek Installatietechniek. En eigenlijk doe ik je tekort, want geen dag is hetzelfde binnen deze functie.

Deze dag is al halverwege wanneer jij net terugkomt bij één van je meest unieke projecten uit je carrière. Je hebt net een vergadering gehad met je opdrachtgever en de andere onderaannemers. Het mooie is dat jullie perfect op planning lopen. Ondanks de complexheid en de grootte van het project. Je rijdt terug naar kantoor om met je team te overleggen en regelt ondertussen nog wat zaken vanuit de auto. Op kantoor heb je een bespreking over een nieuw multidisciplinair project dat binnenkort in uitvoering gaat. Naast de grote diversiteit aan klanten, locaties en de grootte van de projecten maakt ook de technische diversiteit binnen de projecten elk project weer uniek. Met al je collega’s zie je elk project als een unieke, mooie uitdaging en is het bijzonder inspirerend om als projectleider daar een belangrijke rol in te hebben…

JOUW KWALITEITEN

Jij bent een multi talent.
Naast de benodigde elektrotechnische inhoudelijke kennis, onder andere van brandmeld- en beveiligingsinstallaties, ben je een goede regelneef. Je organiseert je werk gestructureerd en communiceert prettig naar iedereen. Als coach naar je projectteam weet je op een enthousiaste manier de mensen in beweging te brengen. Je bent scherp, snel van begrip en denkt een aantal stappen vooruit. En ook op papier zorg je dat alles duidelijk en volgens gemaakte afspraken wordt vastgelegd. 
Zo weet je de projecten waar jij verantwoordelijk voor bent met een hoog gevoel voor kwaliteit te leiden. Het geeft je voldoening en een kick om op deze manier de klant en de mensen om je heen blij te maken.
Je legt je persoonlijke uitdaging elke keer weer een stapje hoger als het gaat om complexiteit,  kwaliteit, klanttevredenheid en werkplezier.

Ben je daarnaast ook nog eens projecteringsdeskundige voor zowel Brandmeld, als Ontruiming en Inbraak, dan ben je nog meer welkom.

WAT LEVERT HET JOU OP

Een mooie functie bij een bijzonder familiebedrijf. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en zal je onderdeel uitmaken van een team collega´s die je van harte welkom heten. 

Uiteraard hoort bij deze functie een heel goede beloning met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Met de combinatie van al deze voorwaarden willen wij ervoor zorgen dat je, net als veel collega´s hier, een lange carrière tegemoet kan zien bij ons bedrijf.

WIJ ZIJN SCHOONDERBEEK INSTALLATIE, JIJ OOK?

Hebben wij je overtuigd met alles wat je gezien en gelezen hebt over ons bedrijf? Spreekt onze sfeer en cultuur je aan? Of twijfel je toch nog? Neem contact met ons op, er is zeker de mogelijkheid om een dagje mee te lopen om te proeven of dit bij je past. Wij zullen onze uiterste best doen om te laten zien dat we een leuk bedrijf zijn om bij te werken.

Ben je benieuwd naar je nieuwe werkplek?

Proef hier de sfeer!

Contactgegevens

2e Loosterweg 3 – 5

2182 CG Hillegom

Telefoon

0252 537 537

Contactpersoon

Willem Heij
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?

Mail Willem via w.heij@schoonderbeek.nl