MONTEUR ELEKTROTECHNIEK
LUXE WONINGBOUW

 

 

 

Unieke projecten

Nieuwste gereedschap

Vooruitstrevend

Teamgeest

JOUW WERKDAG

Je gaat vandaag samen met een collega aan het werk in het Groene Hart. Je werkt aan een luxe villa waar de opdrachtgever verschillende installaties in wil hebben. Regelmatig zijn er opdrachtgevers die de installaties willen kunnen bedienen via KNX wat een leuke uitdaging is. Ekelschot heeft een jong, gezellig team waar humor zeker een rol speelt.

JOUW KWALITEITEN

Jij bent een enthousiaste team-player maar kan als het moet ook prima alleen aan de slag. Je werkt kwaliteitsgericht en voelt je verantwoordelijk voor de werkzaamheden die je doet. Je houdt van het vak en hebt de nodige kennis die je graag in de praktijk brengt.

 

WAT LEVERT HET JOU OP

Een mooie functie bij een bijzonder familiebedrijf. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en zal je onderdeel uitmaken van een team collega´s die je van harte welkom heten. Uiteraard hoort bij deze functie een heel goede beloning met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden. Met de combinatie van al deze voorwaarden willen wij ervoor zorgen dat je, net als veel collega´s hier, een lange carrière tegemoet zal zien bij ons bedrijf.

WIJ ZIJN EKELSCHOT EN ONDERDEEL VAN SCHOONDERBEEK INSTALLATIE, JIJ OOK?

Hebben wij je overtuigd met alles wat je gezien en gelezen hebt over ons bedrijf? Spreekt onze sfeer en cultuur je aan? Of twijfel je toch nog? Neem contact met ons op, er is zeker de mogelijkheid om een dagje mee te lopen om te proeven of dit bij je past. Wij zullen onze uiterste best doen om te laten zien dat we een leuk bedrijf zijn om bij te werken.

Ben je benieuwd naar je nieuwe werkplek?

Proef hier de sfeer!

Contactgegevens

2e Loosterweg 3 – 5

2182 CG Hillegom

Telefoon

0252 537 537

Contactpersoon

Willem Heij
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?

Mail Willem via w.heij@schoonderbeek.nl