MEDEWERKER BEDRIJFSBUREAU

 

 

 

Gestructureerd

Rust

Creatief

Ruimte

JOUW WERKDAG

Zomaar een dag uit je leven als medewerker bedrijfsbureau. Wanneer je in de ochtend op kantoor komt en de draad weer wilt oppakken waar je gisteren mee gestopt was, word je bij een overleg geroepen. Er wordt aan de opstart van een nieuw project gewerkt en jouw expertise past hier heel goed in. Samen met de projectleider denken jullie na over de technische invulling en de te verwachtte planning. Het ziet er naar uit dat dit weer één van die mooie projecten wordt waar Schoonderbeek zo goed in is.

JOUW KWALITEITEN

Jij bent echt iemand die met jou specialisme graag ter ondersteuning van andere wil werken. De rol die je hier invult is behoorlijk uitgebreid. Je ontwerpt, tekent en zorgt voor de juiste werkvoorbereiding, zoals materialen en planningen. Dit doe je voor de projecten met elektrotechnische, brandmeld- , beveiligings- als data-installaties door ons worden gemaakt. Deze projecten zijn binnen de utiliteitsbouw zoals scholen, ziekenhuizen, kantoren en andere commerciële ruimtes.
Om dit alles goed te kunnen en jezelf goed verder in te ontwikkelen, wordt minimaal een MBO-4 opleiding richting elektrotechniek van je verwacht.
Je hebt voldoende analytisch vermogen, kunt structureel en planmatig werken en bent kwaliteitsgericht.

WAT LEVERT HET JOU OP

Een mooie functie bij een bijzonder familiebedrijf. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en zal je onderdeel uitmaken van een team collega´s die je van harte welkom heten. Uiteraard hoort bij deze functie een heel goede beloning met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden. Met de combinatie van al deze voorwaarden willen wij ervoor zorgen dat je, net als veel collega´s hier, een lange carrière tegemoet zal zien bij ons bedrijf.

WIJ ZIJN SCHOONDERBEEK INSTALLATIE, JIJ OOK?

Hebben wij je overtuigd met alles wat je gezien en gelezen hebt over ons bedrijf? Spreekt onze sfeer en cultuur je aan? Of twijfel je toch nog? Neem contact met ons op, er is zeker de mogelijkheid om een dagje mee te lopen om te proeven of dit bij je past. Wij zullen onze uiterste best doen om te laten zien dat we een leuk bedrijf zijn om bij te werken.

Ben je benieuwd naar je nieuwe werkplek?

Proef hier de sfeer!

Contactgegevens

2e Loosterweg 3 – 5

2182 CG Hillegom

Telefoon

0252 537 537

Contactpersoon

Willem Heij
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?

Mail Willem via w.heij@schoonderbeek.nl