MAGAZIJNBEHEERDER / ASS. INKOPER

 

 

 

Werkplezier

Zelfstandigheid

Dynamisch

Teamgeest

JOUW WERKDAG

Jij hebt je eigen ‘winkeltje’ binnen de Schoonderbeek organisatie. En zo ziet ook elke werkdag eruit. Regelmatig melden collega’s zich bij je aan de balie en mag jij ze als spil in het web voorzien van de juiste materialen of gereedschappen. Jij runt het ‘winkeltje’ zo goed en zorgt dat alle materialen en gereedschappen regelmatig onderhouden of gekeurd worden. En ook vandaag voel jij je als een vis in het water wanneer je de bestellingen bij je leveranciers afrond. Vanmiddag zorg je dat alle materialen voor een mooi project klaar staan voor je collega’s.  

JOUW KWALITEITEN

Naast voldoende kennis van elektrotechnische installaties en producten, heb je de kwaliteiten om je eigen werkzaamheden zelfstandig en met verantwoordelijkheidsgevoel te verzorgen. Je houdt hierbij het overzicht en regelt de zaken netjes en op tijd. Daarnaast heb je een prettige manier van communiceren en weet goed de software te benutten die nodig is om bestellingen te doen en overzichten te genereren. Omdat dit voelt als jouw winkel zorg je voor een nette werkomgeving en een plezierige houding waarbij elke ‘klant’ zich meer dan welkom voelt.

WAT LEVERT HET JOU OP

Een mooie functie bij een bijzonder familiebedrijf. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en zal je onderdeel uitmaken van een team collega´s die je van harte welkom heten. Uiteraard hoort bij deze functie een goede beloning met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden. Met de combinatie van al deze voorwaarden willen wij ervoor zorgen dat je, net als veel collega´s hier, een lange carrière tegemoet zal zien bij ons bedrijf.

WIJ ZIJN SCHOONDERBEEK INSTALLATIE, JIJ OOK?

Hebben wij je overtuigd met alles wat je gezien en gelezen hebt over ons bedrijf? Spreekt onze sfeer en cultuur je aan? Of twijfel je toch nog? Neem contact met ons op, er is zeker de mogelijkheid om een dagje mee te lopen om te proeven of dit bij je past. Wij zullen onze uiterste best doen om te laten zien dat we een leuk bedrijf zijn om bij te werken.

Ben je benieuwd naar je nieuwe werkplek?

Proef hier de sfeer!

Contactgegevens

2e Loosterweg 3 – 5

2182 CG Hillegom

Telefoon

0252 537 537

Contactpersoon

Willem Heij
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?

Mail Willem via w.heij@schoonderbeek.nl