LEERLING MONTEUR ELEKTROTECHNIEK

 

 

 

Unieke projecten

Nieuwste gereedschap

Vooruitstrevend

Teamgeest

JOUW WERKDAG

Deze dag ben je samen met je collega, een ervaren monteur, opstap. Naast een mooi nieuwbouwproject van een luxe villa waar je al een tijdje aan het werk bent, ga je halverwege de dag extra ondersteuning geven bij een aantal collega´s waar ze binnenkort gaan opleveren. Een groot nieuwbouwproject van een school. En juist door dit soort klussen, leer je zo snel.

JOUW KWALITEITEN

Je houdt ervan om aan te pakken. Het elektro-vak vind je maar wat interessant. Maar omdat je ook gewoon aan het werk wil en geld wil verdienen, kies je voor werken en leren. Vier dagen werk je en één dag zit je op school.
Dat past perfect bij jou. Je wilt graag veel leren en doet hier goed je best voor. Je stelt je dus leergierig op.

WAT LEVERT HET JOU OP

Een mooie functie bij een bijzonder familiebedrijf. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en zal je onderdeel uitmaken van een team collega´s die je van harte welkom heten. Uiteraard hoort bij deze functie een heel goede beloning met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden. Met de combinatie van al deze voorwaarden willen wij ervoor zorgen dat je, net als veel collega´s hier, een lange carrière tegemoet zal zien bij ons bedrijf.

WIJ ZIJN SCHOONDERBEEK INSTALLATIE, JIJ OOK?

Hebben wij je overtuigd met alles wat je gezien en gelezen hebt over ons bedrijf? Spreekt onze sfeer en cultuur je aan? Of twijfel je toch nog? Neem contact met ons op, er is zeker de mogelijkheid om een dagje mee te lopen om te proeven of dit bij je past. Wij zullen onze uiterste best doen om te laten zien dat we een leuk bedrijf zijn om bij te werken.

Ben je benieuwd naar je nieuwe werkplek?

Proef hier de sfeer!

Contactgegevens

2e Loosterweg 3 – 5

2182 CG Hillegom

Telefoon

0252 537 537

Contactpersoon

Willem Heij
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?

Mail Willem via w.heij@schoonderbeek.nl