ENGINEER

 

 

 

Gestructureerd

Divers

Creatief

Teamplayer

JOUW WERKDAG

Je weet dat deze dag, net als alle andere dagen, bol staat aan de diversiteit. Dat is precies wat de functie zo leuk maakt. Je kunt goed, in overleg met je projectleider, de prioriteiten van je werk bepalen. Vandaag begin je met het leggen van de laatste hand aan de tekening van een nieuw project. Wanneer deze klaar is, kan je de materialen bestellen en de planning uitwerken. Als er verder geen onverwachte dingen tussenkomen, zal je vanmiddag het overzicht meer- en minderwerk van een ander project afronden. Maar tussendoor vervang jij je projectleider even in een teams-overleg over de voortgang tussen de opdrachtgever en de andere onderaannemers.

JOUW KWALITEITEN

Jij houdt van afwisseling. Maar ook van inhoud. En daarom pas jij in deze functie van Engineer waarin de rollen van werkvoorbereider, calculator en tekenaar bij elkaar komen. Jij bent de rechterhand van de projectleider en neemt als het nodig is, bepaalde taken van hem waar. Jij werkt de ontwerpen uit en controleert, bestelt de materialen, ondersteunt de monteurs, houdt meer- en minderwerk bij en reviseert de tekeningen. Je doet dit netjes en gestructureerd en verzorgt een duidelijke administratie. Als teamplayer voel jij je samen met de projectleider en je team van monteurs verantwoordelijk voor het succes van elk project! 

WAT LEVERT HET JOU OP

Een mooie functie bij een bijzonder familiebedrijf. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en zal je onderdeel uitmaken van een team collega´s die je van harte welkom heten. Uiteraard hoort bij deze functie een heel goede beloning met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden. Met de combinatie van al deze voorwaarden willen wij ervoor zorgen dat je, net als veel collega´s hier, een lange carrière tegemoet zal zien bij ons bedrijf.

WIJ ZIJN SCHOONDERBEEK INSTALLATIE, JIJ OOK?

Hebben wij je overtuigd met alles wat je gezien en gelezen hebt over ons bedrijf? Spreekt onze sfeer en cultuur je aan? Of twijfel je toch nog? Neem contact met ons op, er is zeker de mogelijkheid om een dagje mee te lopen om te proeven of dit bij je past. Wij zullen onze uiterste best doen om te laten zien dat we een leuk bedrijf zijn om bij te werken.

Ben je benieuwd naar je nieuwe werkplek?

Proef hier de sfeer!

Contactgegevens

2e Loosterweg 3 – 5

2182 CG Hillegom

Telefoon

0252 537 537

Contactpersoon

Willem Heij
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?

Mail Willem via w.heij@schoonderbeek.nl