CONTRACTBEHEERDER ELEKTROTECHNIEK

 

 

 

Langdurige Relaties

Probleem oplossend

Inhoudelijk

Teamgeest

JOUW WERKDAG

Elke werkdag van jouw baan als contractbeheerder verloopt anders. Dat is precies ook wat je aanspreekt. En zo ook deze dag. Je start met je collega’s op kantoor. Terwijl je in de planning hebt om je bezig te houden met de bestaande onderhoudscontracten, wordt je betrokken bij een ambitieus onderhoudscontract van een grote zorgverlener. De laatste hand moet gelegd worden aan de offerte, waarbij jij nog eens extra mag beoordelen of de informatie compleet en juist is. In de loop van de dag zal je nog een overleg hebben met een grote klant waarbij je al jaren de service- en onderhoudsactviteiten verzorgt met je team. 

JOUW KWALITEITEN

Jij bent de juiste persoon op deze plek wanneer je de klant centraal stelt in je werk. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ook weet je goed overzicht te houden en juiste prioriteiten te stellen. Je kunt zowel technisch, financieel als organisatorisch je zaken goed regelen en weet goed te communiceren met je klanten, maar ook met je team. Zo zorg je dat je de contracten, relaties en medewerkers waar je verantwoordelijk voor bent, optimaal beheert door je enthousiasme en inzet.

WAT LEVERT HET JOU OP

Een mooie functie bij een bijzonder familiebedrijf. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en zal je onderdeel uitmaken van een team collega´s die je van harte welkom heten. Uiteraard hoort bij deze functie een heel goede beloning met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden. Met de combinatie van al deze voorwaarden willen wij ervoor zorgen dat je, net als veel collega´s hier, een lange carrière tegemoet zal zien bij ons bedrijf.

WIJ ZIJN SCHOONDERBEEK INSTALLATIE, JIJ OOK?

Hebben wij je overtuigd met alles wat je gezien en gelezen hebt over ons bedrijf? Spreekt onze sfeer en cultuur je aan? Of twijfel je toch nog? Neem contact met ons op, er is zeker de mogelijkheid om een dagje mee te lopen om te proeven of dit bij je past. Wij zullen onze uiterste best doen om te laten zien dat we een leuk bedrijf zijn om bij te werken.

Ben je benieuwd naar je nieuwe werkplek?

Proef hier de sfeer!

Contactgegevens

2e Loosterweg 3 – 5

2182 CG Hillegom

Telefoon

0252 537 537

Contactpersoon

Willem Heij
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?

Mail Willem via w.heij@schoonderbeek.nl