BIM MODELLEUR

 

 

 

Gestructureerd

Rust

Creatief

Ruimte

JOUW WERKDAG

Als BIM modelleur maak je deel uit het technische team op de afdeling bedrijfsbureau. Vandaag ben jij als eerste op kantoor, dus zet je alvast de koffie. Bij het koffiezet apparaat laat je ondertussen je gedachten al gaan over de projecten waar je mee bezig bent. In je hoofd zet je de 3D plaatjes op een rijtje en zie je eigenlijk alles al voor je. Je bent zo in gedachten verzonken dat je niet eens door hebt gehad dat je collega’s ook al gearriveerd zijn. Eerst een bakkie dan.

JOUW KWALITEITEN

Dit is echt jouw ding. Jij brengt de liefde voor het vak elektrotechniek samen met je analytische vermogen en je vernieuwende denken binnen het BIM modelleren. Vanuit het concept ontwerp je op basis van de BIM methodiek. Je realiseert je dat jouw rol een belangrijke succesfactor voor het project is. Daarom pak je het heel serieus op en zorg je voor een goede integratie van je elektrotechnische ontwerp met die van de bouwkundige en andere installaties. Je hebt ervaring met het werken met Autocad/Nordined en ook met de Revit software. Door je leergierigheid houd je je kennis door cursussen en vakliteratuur goed op peil.

WAT LEVERT HET JOU OP

Een mooie functie bij een bijzonder familiebedrijf. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en zal je onderdeel uitmaken van een team collega´s die je van harte welkom heten. Uiteraard hoort bij deze functie een heel goede beloning met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden. Met de combinatie van al deze voorwaarden willen wij ervoor zorgen dat je, net als veel collega´s hier, een lange carrière tegemoet zal zien bij ons bedrijf.

WIJ ZIJN SCHOONDERBEEK INSTALLATIE, JIJ OOK?

Hebben wij je overtuigd met alles wat je gezien en gelezen hebt over ons bedrijf? Spreekt onze sfeer en cultuur je aan? Of twijfel je toch nog? Neem contact met ons op, er is zeker de mogelijkheid om een dagje mee te lopen om te proeven of dit bij je past. Wij zullen onze uiterste best doen om te laten zien dat we een leuk bedrijf zijn om bij te werken.

Ben je benieuwd naar je nieuwe werkplek?

Proef hier de sfeer!

Contactgegevens

2e Loosterweg 3 – 5

2182 CG Hillegom

Telefoon

0252 537 537

Contactpersoon

Willem Heij
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?

Mail Willem via w.heij@schoonderbeek.nl