BEDRIJFSBUREAU MEDEWERKER SERVICE

 

 

 

Gestructureerd

Rust

Creatief

Ruimte

JOUW WERKDAG

Samen met het bedrijfsbureau collega’s ben je echt een team. Jullie hebben lol met elkaar en werken hard om je klanten en collega’s zo goed mogelijk te helpen. Je hebt het naar je zin en door de diversiteit in het werk er ook echt plezier in. Zo heb je deze dag de planning voor de komende service en onderhoudswerkzaamheden met één van de grootste klanten afgestemd. De monteurs die dit binnenkort gaan uitvoeren heb je al even bijgepraat. Nu werk je alles nog op papier uit, zodat er niets vergeten wordt.

JOUW KWALITEITEN

Door de veelzijdigheid van jouw werk, ben je gestructureerd en weet je de juiste prioriteiten te stellen in je werk.

Je rol is hoofdzakelijk gericht op planning en kwaliteit van de werkzaamheden. Je zorgt voor een juiste administratie en bent technisch, financieel en organisatorisch verantwoordelijk voor jouw klanten. Dit alles vanuit een goede elektrotechnische kennis van het vak. Voor eventuele aanvullende kennis sta je open voor trainingen. Bijvoorbeeld op het gebied van beveiliging, brandmeld- en ontruimingsinstallaties

WAT LEVERT HET JOU OP

Een mooie functie bij een bijzonder familiebedrijf. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en zal je onderdeel uitmaken van een team collega´s die je van harte welkom heten. Uiteraard hoort bij deze functie een heel goede beloning met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden. Met de combinatie van al deze voorwaarden willen wij ervoor zorgen dat je, net als veel collega´s hier, een lange carrière tegemoet kan zien bij ons bedrijf.

WIJ ZIJN SCHOONDERBEEK INSTALLATIE, JIJ OOK?

Hebben wij je overtuigd met alles wat je gezien en gelezen hebt over ons bedrijf? Spreekt onze sfeer en cultuur je aan? Of twijfel je toch nog? Neem contact met ons op, er is zeker de mogelijkheid om een dagje mee te lopen om te proeven of dit bij je past. Wij zullen onze uiterste best doen om te laten zien dat we een leuk bedrijf zijn om bij te werken.

Ben je benieuwd naar je nieuwe werkplek?

Proef hier de sfeer!

Contactgegevens

2e Loosterweg 3 – 5

2182 CG Hillegom

Telefoon

0252 537 537

Contactpersoon

Willem Heij
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?

Mail Willem via w.heij@schoonderbeek.nl