Werken aan mooie projecten en tegelijk veel leren

Voor mij is die combinatie ideaal en zeker aan te raden. 

Jezelf zijn

Jezelf ontwikkelen

Jezelf respecteren

Jezelf waarderen

'Ons vakwerk is niet altijd te zien, wel te merken'

Wij zijn trots op ons werk, wanneer we als team een stukje vakwerk hebben geleverd.

PROJECTLEIDER

Zomaar een dag uit jouw werkzame leven als projectleider bij Schoonderbeek Installatietechniek. En eigenlijk doe ik je tekort, want geen dag is hetzelfde binnen deze functie.

Deze dag is al halverwege wanneer jij net terugkomt bij één van je meest unieke projecten uit je carrière….

SERVICE MONTEUR

Jij weet dat elke dag weer anders kan zijn dan dat je hebt gepland. En zo ook precies deze dag. Ondanks dat er allerlei onderhoudsklussen in de agenda staan, wordt deze planning al gelijk in het begin losgelaten door een storingsmelding bij een zorginstelling….

SERVICE MONTEUR INBEDRIJFSTELLER

Je staat gepland om bij een groot hotel de brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie in bedrijf te stellen. Daarbij heb je contact met het team van projectmonteurs. Jij zorgt dat alles vlekkeloos werkt….

MONTEUR

Je gaat vandaag samen met een collega aan het werk in het Groene Hart. Je werkt aan een luxe villa waar de opdrachtgever verschillende installaties in wil hebben. Regelmatig zijn er opdrachtgevers die de installaties willen kunnen bedienen via KNX wat een leuke uitdaging is…

Open sollicitatie

Spreekt ons verhaal je aan, of heeft het in ieder geval zo je aandacht getrokken dat je er eigenlijk wel meer over wil weten, neem dan zeker contact met ons op. Wij denken graag met je mee. En wellicht biedt dat mogelijkheden om bij ons te komen werken.

CONTRACT BEHEERDER

Elke werkdag van jouw baan als contractbeheerder verloopt anders. Dat is precies ook wat je aanspreekt. En zo ook deze dag. Je start met je collega’s op kantoor. Terwijl je in de planning hebt om je bezig te houden met de bestaande onderhoudscontracten….

Contactgegevens

2e Loosterweg 3 – 5

2182 CG Hillegom

Telefoon

0252 537 537

Contactpersoon

Willem Heij
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?

Mail Willem via w.heij@schoonderbeek.nl