Afdeling Service en onderhoud

Met deze afdeling hebben we veel contact met de gebruiker van de gebouwen en dus onze techniek. Daarom zijn we ook heel service-gericht en flexibel. Naast gestructureerd onderhoud is er ook onverwachts service-werk. Dit maakt het bij onze afdeling juist zo leuk.

Als wij blij zijn met ons werk, maakt dat onze klant ook blij ....

Super fijn te weten dat we er altijd voor elkaar zijn....

Ook bij onverwachte situaties, zoals storingen bij de klant, kunnen we rekenen op elkaar. Dat is altijd fijn te weten wanneer we onderweg zijn om de klant te helpen.

CONTRACT BEHEERDER

Elke werkdag van jouw baan als contractbeheerder verloopt anders. Dat is precies ook wat je aanspreekt. En zo ook deze dag. Je start met je collega’s op kantoor. Terwijl je in de planning hebt om je bezig te houden met de bestaande onderhoudscontracten….

SERVICE MONTEUR

Jij weet dat elke dag weer anders kan zijn dan dat je hebt gepland. En zo ook precies deze dag. Ondanks dat er allerlei onderhoudsklussen in de agenda staan, wordt deze planning al gelijk in het begin losgelaten door een storingsmelding bij een zorginstelling….

SERVICE MONTEUR INBEDRIJFSTELLER

Je staat gepland om bij een groot hotel de brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie in bedrijf te stellen. Daarbij heb je contact met het team van projectmonteurs. Jij zorgt dat alles vlekkeloos werkt….

Jezelf kunnen zijn

Creativiteit gebruiken

Oplossingsgericht helpen

Contactgegevens

2e Loosterweg 3 – 5

2182 CG Hillegom

Telefoon

0252 537 537

Contactpersoon

Willem Heij
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?

Mail Willem via w.heij@schoonderbeek.nl